Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Saturday, June 18, 2011

The sweetest memory

nak join klik banner

SYARAT2 PENYERTAAN.....

buat entry yg bertajuk 'c0ntest the sweetest mem0ry in ur life' dan ltak banner di atas.. link kn ke sini..
share dan cerita mem0ry yg k0rg paling sweet.....
ltak gambar pling sweet k0rg.....
tag rkan anda sekurg2 nye 2 org dan rkan anda msti mngetahui tntang c0ntest ini
f0ll0w bl0g ini


CARA-CARA PEMARKAHAN.....

5 p0ints = share dan cerita mem0ry yg k0rg paling sweet
5 p0ints = ltak gambar pling sweet k0rg
2 p0ints = like page (sehingga 10 july)
2 p0ints = like gambar(sehingga 10 july)
1 p0ints = ltakkn syarat2 penyertaan dan cara pemarkahan

T0TAL P0INT = 15






Ni gambar yang bagi saya sangat lahhh romantik & sweet..
Ni masa kami gi honeymoon tahun lepas kat Pulau Redang..
Masa ni saya tengah peknen 3 bulan..
Hubby masih sanggup mendokung isterinye yang masih berbadan dua nie..
Dan memegang saya tok bawa saya snorkelling menghayati keindahan dasar laut..
Hubby kata " Dia nak menikmati keindahan tersebut berdua bersama saya, walaupun die tahun saya kurang upaya waktu tu, die sanggup memegang tangan saya dan bawa saya bersama"

Sweet kan?
Bagi saya masa tu memang sangat romantik sebab die tak tingalkan saya,
Die sanggip susah membawa saya tok berkongsi setiap saat dengan saya..

I love you sayang!

TAG
nana
Dorin

4 comments:

Eishal Nur said...

sangat2 sweet kak :) he3..moga "sweet" tu terus kekal hingga ke akhir hayat..amin ya Rabb :)

Nini D.. said...

sweet gambar nih...

jom join http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-mata-menawan.html

IntaNBerliaN said...

wah.. mmg sweet lah.. good luck..

tag juelee

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/giveaway-kedua-peony-pinky.html

Golden Rose said...

co cweet...best of very luck

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/