Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Saturday, June 4, 2011

SIDRATUL MUNTAHA BESDAY GA 2011


Nak join Klik lembu atas tu

Secara jujur saya baru baca belog ni sebab nak amsuk contest..
Apa yang saya tahu puan penganjur suke baking kek dan banyak kek cheese yang dah buat
dan jual..
Ooo saya sangat jelesss..
Sebab saya pun suka baking tapi tak terer macam penganjur..
Leh tak pn penganjur ajar nad kasik sket2 tips kat belog.. Hehhee



2 comments:

puan nina said...

jom join contest ni..http://ninagacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

Sidratul Muntaha said...

check juelee..
tima kasih sebab join.
all the best yer..