Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Saturday, June 4, 2011

NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"!

nak join klik banner

"SAYA jeleeeesss sangat tengok gambo cik adik manissss kiter ni dalam entri2 prcutiannn die DALAM MENJELAJAHI SIRI PERCUTIAN NEENAANUAR SELAMA INI KERANA saya tak tau bilakan tahun baru saya dapat jejakkan kaki ke negara kanggaroo tu.. Huhu tapi takpe, dapat tengok gamba dan baca pengalaman orang pun best gak kan.... Lagi best kalau dapat sebenir dari sana hehehhe... Mekaseh sebab sudi share pengalaman kat sana, mana tahu ada rejeki saya dapat gi sana leh la jadikkan entri2 dari blog cik adik ni sebagai rujukannn...

Tag
Nana
Dorin
Deena
Ainul

2 comments:

NeenaAnuar said...

Thank you so much for joining my GA dear! senggeh2 I baca your slogan! hehehe :D

Btw, Good luck & all the best to you yea! ;)

NeenaAnuar said...

by the way.. utk cukupkan syarat contest.. jgn lupa bubuh your contest banner at your side bar yea! Thanks! ;)