Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Friday, May 6, 2011

PHOTO CONTEST - The Best SUNSET In Your Life


PHOTO CONTEST - The Best SUNSET In Your Life


Nak join klik banner...


Ini adalah the best gambo sunset yang ada dalam collection saya..
Gambo ni diambil di Batu Feranggi..

Gambi ni sebenarnye bukan saja menarek pada saya tetapi mempunyai kesah yang amat mencuit hati saya sampai skang..

Masa ni saya outstation ngan work team kat Penang, saja singgah BAtu Feringgi nak makan.. Pastu lepak la kat pantai sebab kat pantai tu ada orang riding horse, ada paragliding, ada main payung terjun, ada main jet ski... So lepak la layan2 tengok orang main ..

KEbetulan plak membe bawa Nikon D80 die, masa ni aku tak beli lagi D90.. Tak minat pun kamera ni.. PAstu saja la gatal nak test amek gambo kan.. Kecek kecek punye kecek aku tekan.. Jadik tangkap syiok...

Pastu kene plak orang puji2 gambo aku amek angle lawa la ape, BW balance la.. Jadik ekmbang kuncup la bontot.. Pastu mulalah lupa diri, kaki ni melangkah ke depan sket nak amek gambo.. Depan sket lagi... Nak dekat ngan laut..

Sekali tengah syiok2 aku tekan punat kamera tu naka mek gambo sunset la kononnyeeeee, tetibe ada benda cam cuit2 atas kepala aku.. Sekali ku toleh belakang........ Cer teka apa dieeee?




Ada kuda ngah rilek je "sekeh' kepala aku ngan mulut die.. Apa lagi melompat ler mokcik kannnnnn.. Seb bek tak terlambung kamera mahai kawan aku tu.. Kalau tak nahas menganti...
HA ni la die muka orang pas kene patuk kuda.. Kuda kat belakang tu la yang patuk aku.. Berlarian aku gi kat membe aku..

Tu la kenangan aku ngan sunset kat Batu Feringgi nie... Akibat die ada dua...

1) aku terus addicted nak amek gambo cantek2, tu yang terus ku beli D90 tu...
2) aku benci kuda... HAHAHA



1 comment:

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/05/photo-contest-best-sunset-in-your-life.html