Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Friday, May 6, 2011

Kerana Dirimu Begitu Berharga Contest


nak join klik banner




MEmula kite jawab soklan dulu...
  • apa makna kecantikan bagi anda ? sertakan gambar natural beauty anda dan gambar memakai make up
Makna kecantikkan bagi saya ialah bila orang pandang kite orang akan rasa tertarik untuk mengenali kite dengan lebey dekat... Tapi cantik ni bagi saya bukan saja fizikal, akhlak pun perlu cantek jugak.. Baru pakej orang kata..
Kalau rupa paras je cantek, perangai cam haremmmmmm.. Terus tolak markah cantek tu..
So define cantek tu ada wide bagi saya cuma saya akan kabungkan dua elemen fizikal dan akhlak..

  • barangan berjenama apa yang anda ingin miliki (dari segi pakaian & segalanya )
Sekarang sangat2 craving for IPAD 2.. Huhu asyik sold out je tau!
  • tempat dalam malaysia yang paling mempersonakan anda perna melawat sertakan gambar jika ada.
Sabah Sebab Sabah ada Pulau yang cantek dan Kundasang yang sejok ala2 obersea..

Ni gambo saya bercuti di Sabah berlatabelakangkan Gunung Kinabalu...

Siyes sejokkkk grrrrrrr...


Ni gambo saya tanpa make-up, memang natural habes laaaa..... Masa ni saya tengah peknen giler menyampah nak pakai make up nampak amke up je nak muntah...
Kuar umah amcam mayat je, pucat lesi.. Bedak pun tak suke pakai...
Patut lah saya deliver baby boy hehehe


Ni gambar saya make up bila nak gi opis... Make up ala kadar je... pakai lipstik tu pun saya suke lipstik natural kaler.. tak pernah ada lipstik merah mak ngah....



Yang ni make up bila saya jejalan kuar ngan famili... Hubby memang suke tengok saya cantek2.. so kene la make up sket...

Macam takde beza kan? HAHAH sebab saya tak make up tebal...



Yang ni make up masa kawenn hehhee baru nampak macam amke up...


Slogan

i want to win dior travel makeup set
  • sebab saya suka travel so senang la kalau ada travel set
  • sebab saya memang akan pakai make up bila kuar..
  • sebab saya nak nampak cnatek la
  • sebab barang free sapa tak nak menang!!

tag
Dorin
Deena

No comments: