Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Sunday, May 8, 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET



nak join klik banner

Ni la gambo candid yg diambil oleh hubby..
Aku tak pasan pun tapi Rayyan over lak gelak... Sebenarnye amsa ni die bukan nak gelak nak nages hahhaha.. Tapi suke candid yg nie...


Saya follow blog SUEMUNCET kerana .. secara jujur sebab saya join kontest ni dan nak tau follow up.. Pasni boleh la kiter berkawan..

2 comments:

sueMUNCET said...

hye..thanks join contest nie..goodluck okey..

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p