Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, May 10, 2011

C0nTest MukE CoMeL


nak join klik sini

http://sandycorals.blogspot.com/2011/05/c0ntest-muke-comel.html

Oke nak share tips saya jaga muka

1. Pagi2 bangun tido minum air suam....
2. Banyakkan minum air suam, satu hari saya minum 2 liter air suam okeh.. No ais!!
3. Dalam freezer always ada tomato setiap hari saya akan makan tomato.. Hehehe makan fresh bukan masak..
4. Diakui saya memang malas la nak tenyeh2 apa timun ke hape kan aloe vera ke kan...apa yg saya buat cuma jaga makan and basuh muka tepat pada waktunye.. yang paling penting time tido pastikan muka bersih.. Jangan ada make up langsungggg.. Sebab ia akan menghalang pori2 kiter bernapas tu yang tumbuh jerawat...
5. Dan yang selalu saya amalkan bila amek wudhu jangan lap air basah kat muka biar die kering sendiri.. insyaallah muka kiter akan berseri2 berkat air wudhu tadi...


Ni tanpa make up yo!!!



1 comment:

Fida said...

oh my god...mkn tomato cm2 je??
eiyy sedap kee??huhu..
fida mg susa nk minum air msk..
rasenye seari fida minum 2 liter AIS ! haha..
anyway,thnks ye join??
wish u all the best.. ^_^