Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Monday, May 30, 2011

GA from CH with LOVE


Sempena bulan ni bulan CINTA kami..

Maka tuan tanah kedaunnnnn nak buat GA.. Hehe contest tak buat kut, semputttttt mak noksss.. Contest Si Manjaku comel ritu nak menilai satu2 gambo yg comel2 belaka, sampai berpusing2 mata..

So kali ni just buat GA sempena bulan CINTA saya dan hubby.. Hadiah die FM dari Cameron Highland yang kami baru je gi oliday last week...

Pas ni maybe akan ada GA lagi since aku akan attend training kat obersea dalam tengah tahun nie.. So pas ni sume GA aje la, hahah contest tunggu ada masa terluang nanti baru buat..

Syarat2 penyertaan (copy paste je blogger lain punye hehehe)

1. Follow Masyimalo Heart & Masyimalo Contest
2. Buat entry letak banner and side bar tak payah pun takpe, aku taknak susahkan orang..
3. Tag la berapa ramai korang nak.. Sorang pun ok..
4. Tarikh tutup hurm bila ek??? aku bagi masa sampai hujung May la...

Nanti aku akan suh Rayyan yang buat undian.. Hehehe..

Selamat join GA....

15 comments:

Izan Ishak said...

izan join ye~


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html

id follower: Izan Ishak

Nia_alJunid said...

wah~ dengan semangatnya aku join...hahahaha...actually, ni first time aku join mana-mana GA..jadik lau ada yang tak kena tu..sorila ye..

http://nadmisz.blogspot.com/2011/04/my-1st-giveaway-trial.html

eITA said...

salam,
dh join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html

id follower : ziyta

follow sy jugak ye...

mama zakuan said...

id mama zakuan
link http://mamazakuan.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html

wish me luck

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html
tq

cempakakuning said...

CK dah join.

Sis nak tag ga ni.Join tau(kejamnya) dan mention Cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

PinkUmmi said...

dh join...

http://pinkummi.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html

Mama Rayyan said...

mama join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/04/ga-from-ch-with-love.html

Nana said...

tag
http://mabelleshoppe.blogspot.com/2011/04/ma-belle-shoppe-giveaway.html

ayuselalu said...

salam,,,

tolong remove'
kedai3posen.nini3posen.com
dari bloglist anda sbb blog tu pembawa virus malware

YAYA AZURA said...

join

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/05/ga-from-ch-with-love.html

Nisa' Azman said...

joined...

ID: Nisa' Azman
Link: http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/05/ga-from-ch-with-love.html

salam knal dr dunia blogging & contest, hehe...

eqbalzack said...

Salam...
Abg eq akan umukan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/6/2011 pukul 10 pagi. TQ

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

QUEENPINK said...

salam


jom join ga

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

dan

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/giveaway-ulang-tahun-pertama-queenpink.html