Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, March 22, 2011

My 1st Give Away : Saya,Makan dan Makanan


Nak join, klik banner...

Ni time iftar buka pose tahun lepas hehehe..
Me and bestie bukak pose di Flaming Steamboat... Time ni me ngah peknen 8 bulan, ha amek kooooo makan la puas2....

Kami iaitu me and the bestie yang sebok nak makan tapi sebok juge nak menjebonn...

HEpi sangat dapat iftar bersama kekawan...





Sayur-sayuran baik untuk kesihatan.. Tapi me

makan ketam paling banyak hehehhe... Hantu ketam kata...



Udang pun besau2... kat sini best, ada seafood macam2, mentarang ada, kepah ada, udang, sotong, ikan pari, ikan keli pun ado, lala, banyak la binatang bercengkerang tu....

Pastu ada fishball macam2 bentuk dan jenis... Pastu ada sayur2 macam2 jenis, air pun macam2 kaler.... Ada aiskrim macam perasa, pastu ada mashmallow celup cokelat... Memang best la kat sini..

Tag
Dorin
Deena
pinky Momma

1 comment:

Fazila said...

salam kenal Juelee :)
good luck yer, sy pun suka mkn steambot juga

follow sini juga yer http://rainbowrosesshop.blogspot.com/

n letak banner kt side bar