Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Thursday, March 3, 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST




Nak join klik banner..

Ni la gambar Muhammad Ar-Rayyan Bin Mohammad Amirul Adlee..
Gambar ni diambil sejam lepas dia selamat dilahirkan... Hehehe Ar-Rayyan dilahirkan secara czer.. So lepas je kuar dari perot mama, doc bagi mama tengok Ar-Rayyan kjap then terus bawa gi mandi, cuci dan siapkan.. Pastu bawa ke papa tok diazankan...

Pas je ahbes sesi jahit menjahit, mama dihantar msuk ke wad.. Tengok Ar-Rayyan dah ada bersama opah dan papa dia.. Ni la gambar yang diambil...

Bila panggil je Ar-Rayyan nak ambil gambar, terus bukak mata.. As if dia dah tahu Ar-Rayyan tu nama die... Lagipun sejak dalam perot lagi dah panggil dia Ar-Rayyan...

Sangat cute kan?? Ngan pipi debob, rambut spikey.. HAHAHA.. Skang ni la rupe Ar-Rayyan...


Nama Anak : Muhammad Ar-Rayyan Bin Mohammad Amirul Adlee
Nama Ibu: Juliana Abd Samad
Umor: 5 bulan


1 comment:

amiey lee said...

haluuu alahai cuteeee

kta dtg amik gmbar n thanks ye join