Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, February 8, 2011

suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections

Nak join klik banner..

Suatu ketika dulu kami zaman mude2, zaman sekolah lagik... Saya dan hubby!

Yes, kami berkawan dari sekolah lagik.. Seb bek SPM lulus with flying colors..... Dan alhamdulillah kami telah tamatkan hubungan kami dengan ikatan suami isteri yang sah setelah 8 tahun menyemai cinta...

Gamba ni sangat nostalgia okey, masa ni baru pas dating...Pestaim declare as kapel.. gataiii oo.. Tu yang amek gambo sempena kapel tu.. Over! Ktorg Selalu curik2 dating kat belakang kelas... Ehh dating tu sambil belajar tau... Encit Lee ajar saya lukisan kejuruteraan, saya ajar Encit Lee Add Maths.... Ala2 sistem barter gitu......... Hurmmm, banyak beza kan kami dulu dan skang... Dulu slim melim aje...

Oh ye nak bitau Cik penganjur, tu la uniform sekolah saya, sebabkan saya adalah MPP atau majlis perwakilan pelajar, saya kene pakai kemeja dan blazer....

Ni blazer tu dah tanggal, tau la panas ya amatttttt pakai blazer tu, nak angkat tangan pun kene ayu2 gitu hehehhe...

Eh eh over plak .. Maaf Cik pengajur, lelebey plak buat entri.. Muahahhaha...

1 comment:

annur kaseh said...

salam ukhwah ..
tq sudi join ya
maaf lambat dtg cni

wah3....1st entry yg citer pasai diri + couple zmn sekolahni...sweet jugak....xper,menarik juga story juelee ni..buat saya tersenyum kambingni membacanyer..hihi...

semua ok..lulus!

g.luck dear