Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, February 8, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!


Mari join beramai2 , klik banner untuk tahu lebih lanjut...

Saya nak menang Mrs Zach first give away kerana saya amat suka bergamba.. Dan selama nie setiap moment memang saya akan abadikan dalam gamba, dari tak kira la time kuar jejalan ke, time bertunang, time sanding nikah opkos la ada kan.. Time saya pregnant, kekonon pregnancy fotoshoot la... So kalau saya menang kali nie, saya nak amek gambar famili outdoor fotoshoot bersama hero kenit kami yang baru saya lahirkan October lepas...

Best kan bila kiter ada gamba kenangan gitu... Walaupun saya ni agak kaku bila posing, pedulik hape kan.. Janji senyum ajork, aklau ada direktor/jurukamera macam Mrs Zach ni yg bagi arahan camne nak posing, nak posing diri ke, duduk ke, cangkung ke, pegang bunge ke, senyum ke, masam ke.. Kompem gamba cantek.. Lagipun kata orang gamba yang cantek bukan saja dihasilkan oleh org dalam gamba tu tapi yang paling penting man/woman behind the camera...

See sangat penting kan peranan jurukamera.. So saya dah tengok gambo2 Mrs zach amek, memang cantek kebabooommm... Sekiranya Mrs Zach yang amek famili outdoor fotoshoot kami, kompem meletopppsss la.. Boleh la gambo2 tu saya gunakan tok msuk contest2 kat belog2 yang dianjurkan oleh blogger.. Kuikuikui..

Cukup la tu, pilih la saya sebagai pemenang!!! (sambil kenyit2 mata)



1 comment:

mrs zach said...

hahaha...ok. jatuh cinta dah kat kenyit mata u. thanks ;p