Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Friday, February 18, 2011

LoveForever Contest




Nak join klik banner..



Mengapa si dia menjadi pilihan saya untuk contest ini
-sebab dia adalah suami saya yang bersama saya susah dan senang.. Dan insyaallah pasangan saya dunia dan akhirat...

Bahagian pada muka si dia yang buat anda tertarik pada dia
-Hurm... Bibir hikhik sebab bibir die merah jambu you.. Auwwww seksi tau!

Kenangan indah anda bersama beliau
-Pada saat kami menerima cahayamata pertama.. Saya terpaksa bersalin Czer sebab baby dah lemas dalam perot, masa tu jelas betapa sayangnye dia pada saya.. Bila setiap minit masa saya sakit contraction dan menunggu nak masuk OT die lafazkan betapa die sayangkan saya dan tak mahu kehilangan saya, sekiranya ada komplikasi dan die terpaksa membuat pilihan, die tetap akan pilih saya...
Dan akhirnya saya selamat melahirkan cahaya mata kami, ibu dan anak selamat.. Saat itu memang sangat indah bila die memeluk saya yang kuar dari OT sambil mendukung anak kami..
Die cium dahi saya dan lafazkan "kasih sayang sebab sempurnakan keluarga kiter"

Kenangan yang menyukarkan bersama dia
- 5 bulan lepas, apabila saya kehilangan ayah seacra mengejut.. Masa tu saya tengah sarat mengandung, ayag pergi meninggalkan keluarga kami seacra mengejut.. Ayah sihat je sebelum tu, die pergi tanpa meninggalkan sebarang pesan, saya tak sempat meminta maaf pada beliau.. Memang ralat sangat, setiap mlm bila terjaga dari tido saya akan menages.. Si dialah yang memujuk saya dan memberi semangat dan kekuatan untuk saya terus bangun demi anak dalam kandungan time tu..

tag
Dorin
Pinky momma
Qaseh Johanna


No comments: