Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Friday, February 4, 2011

contest sweet couple



Nak join leh klik banner.

Perkara paling sweet hubby pernah lakukan?? Hurm, hubby ni bukan jenis jiwang2, so amatlah payah nak beromantika de amor nie...

Tapi ada satu kali tu sempena annibersary kami kapel yg ke8, actually ni annibesary terakhir kami kapel sebab hujung tahun tu kami nak nikah dah.. So dah tukar annibersary wedding plak kan.. Hikhikhik...

Hari tu cam bese, saya gi keje.. And tetibe Encit Tunang (masa tu tunang la) kata nak amek saya balik Keje.. Saya pun ok je la..

Sesampai masuk dalam kete saya bebel2 la cam bese, memang keje haku ni membebel je bila balik keje.. Dok cete hal2 di opis...

Tetibe EN Tunang kuarkan one dozen of red roses dari seat belakang... Ha kooooo ternganga la makcik kan... Tetibe je, orang yang selama ni iceman jadik romantik2 gitu hikhikhikhik...

Aku senyum2 malu la padahal dalam hati dah kembang mambang dah... Bunga sejambak tuh, dah la roses...


Ni la muka orang yg heppi dapat munger dan kad.. OOoooo tunang ai suker bagi kad and the best thing sume kad die adalah handmade okay.. Handmade!!!!!

Katanye lebey sentimental gitu..


Pastu katanye nak banjer makan, die bawa aku ke restoran terapung kat bangi.. Memang sedap la seafood kat situ, kebetulan plak aku tengah pose time tu hikhikhik.. So kira bukak pose la nie...

Gamba kami tengah tunggu order makan..


Pastu, ada plak seprise kek lagi pas makan.. oooooo banyak sungguh seprise... sangatlah terharu.....


sebenarnya banyak lagi kesah2 seprise yang Mr Hubby pernah buat time bercinta dan sepanjang ktorg dah kawen setahun nie.. Tapi yang ni la paling best sebab banyak seprise in one day.....

No comments: