Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, February 8, 2011

Contest bergaya dengan dress





Nak join, leh klik banner


ni gamba yang pakai dress pinkyyyy.. Actually pakai dress ni for dinner yang bertemakan Fantasy Night.. Kekonon2 fantasi nak jadik Cinderella la.. Aci tak? Aci laaaa....

Dress n agak seksi tali halus, so carik baju pink tight turtle neck kat dalam memandangkan aku bertudung okeh.. Then saja pakai tudung gitu sebab nak pakai subang glamer ngan rantaai tu hahah pepandai je aku bergaya ngan tudung gitu.. time ni tak kuar lagi trend shawl ke, inner syria ke hape.. ni tahun 2005 tak silap aku.. masih lagi trend tudung bawal... tue aku beli shawl kat Bonita.. Belasah aje la.. kira ikot imaginasi aku je, janji tutup amna yg patut tutup..


Hikhikhikhik... So nak msuk kategori princess la, sebab berangan2 jadik princess...

1 comment:

siti soleha said...

Thank you for joining the Bergaya Dengan Dress contest ^_^