Ini adalah belog contest saya.. My personal belog as below.. Sila lah klik..

Masyimalo Heart

Tuesday, July 12, 2011

Contest CASH & VOTE! Mudah je!!!

Hehe actually balik dari holiday memang nak buat contest pun.. Tapi itu next GA.. Bila2 aku rasa nak buat GA la kan, or bagi sesape reader yang bagi komen terbanyak ke.. Setakat ni ada sorang akak ni aku memang nak bagi adiah kat die.. Sebab die selalu mesej aku dalam FB padahal lum pernah jumpe pun.. Nanti aku story pasal akak nie..

Skang nak cete pasal contest yang aku nak buat nie.. Contest ni actually meraih undi dan di dalam masa yang sama aku nak share rezeki aku baru2 ni.. Hehee.. Rezeki apa? Adala dapat ehem ehem sket...

Aku masuk contest kat FB ni yang memerlukan korang vote.. So cara nak join mudah aje...

Contest ni by MyWrangler..

Cara2 die mudah aje..

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Juliana Juelee"

Kat bawah ni la gambo yang korang VOTE... Kat Menara Taming Sari lagik tu!!!
Vote ni sampai 31st July tau




Syarat2 die..

1. Copy and paste je entri ni kat belog dan nyatakan sekali adiah die apa, tak yah letak kat sidebar ke hape..
2. Kalau nak follow belog ni follow la, kalau taknak pun takpe.. No offense..
3. LIKE, LIKE n LIKE.. Gunalah akaun suami, anak, abang, adik, kakak sume tok LIKE gambo nie.. (macam hotFM dah)
4. Jgn lupe tinggalkan jejak dan id FB ye.. Kalau nak add me as fren dalam FB pun bagus.. Menambahkan frenlist hehehe..

HADIAH die???????

Sebabkan aku baru je pas buat GA from CH tu..
Kali ni adiah die CASH MONEY.. Malas nak pos, pas announce winner terus bank in.. Sonang!!!!

Berapa CASH Money????

RM30.00



Macammana pemenang dipilih???

Base on random.org

Tapi untuk referral tertinggi ada adiah jugak..
So jangan lupe mention sape referral dalam entri korang..

Kiranye ada 2 pemenang la
1. Pemenang bertuah
2. Referral tertinggi (hadiah belum decide apa)


Eh korang gi cek senarai contestant GA from CH tu kat

Sesape yg tercicir tu cepat2 komen ye..
Dalam minggu ni aku nak buat cabutan nie..

Tuesday, June 28, 2011

SIAPA BERTUAH DAPAT BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone!!


GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^




Nak join leh klik baner




Ni gambar yang percutian kami yang saya suka bangat..
Ni masa kami gi honeymoon tahun lepas kat Pulau Redang..
Masa ni saya tengah peknen 3 bulan..
Hubby masih sanggup mendokung isterinye yang masih berbadan dua nie..
Dan memegang saya tok bawa saya snorkelling menghayati keindahan dasar laut..

Hubby kata " Dia nak menikmati keindahan tersebut berdua bersama saya, walaupun die tahu saya kurang upaya waktu tu, die sanggup memegang tangan saya dan bawa saya bersama"

Masa tu saya rasa saya ni dah macam dugong je, huhuu berenang sendiri lembap so berpaut la kat belakang suami harapkan die yang bawa saya snorkelling... Sebab dah tak larat nak bwa badan, mengah je dalam air.. tapi hubby sabar "mengheret' bininye nie...

Sweet kan?
Bagi saya masa tu memang sangat romantik sebab die tak tingalkan saya,
Die sanggup susah membawa saya tok berkongsi setiap saat dengan saya..

I love you sayang!

contest di anjurkan oleh

Lovely Moment Giveaway


Nak join, klik baner



Ni gabo kami honeymoon kat CH baru2 nie..
Heheh malu nak letak, tapi dah kawen kan.. GAsakkkk la...
Ni la gambo paling sweet kami setelah berkahwin hikhikhik

Contest Aksi si Cilik

contest aksi si cilik

nak join klik banner


Tag

Dorin
Deena
Nana

aDieyZa Wedding Anniversary GiveAway!!



Jom join, klik baner..

saya ucapkan
"selamat ulangtahun perkahwinan
semoga rumahtangga yang dibina kekal abadi hingga akhir hayat..
Semoga anda berdua bertemu di syurga nanti..
Amin..

Saya nak hadiah



Jom join..
Klik banner..
sape taknak adiah kan???
Pree pulak tu..
Penganjur nak bagi, stadium Tun Razak la saya tadahkan..
saya tak kisah adiah apa,
dah nama pun adiah..
Kalau dapat saya terima je..

Saturday, June 18, 2011

The sweetest memory

nak join klik banner

SYARAT2 PENYERTAAN.....

buat entry yg bertajuk 'c0ntest the sweetest mem0ry in ur life' dan ltak banner di atas.. link kn ke sini..
share dan cerita mem0ry yg k0rg paling sweet.....
ltak gambar pling sweet k0rg.....
tag rkan anda sekurg2 nye 2 org dan rkan anda msti mngetahui tntang c0ntest ini
f0ll0w bl0g ini


CARA-CARA PEMARKAHAN.....

5 p0ints = share dan cerita mem0ry yg k0rg paling sweet
5 p0ints = ltak gambar pling sweet k0rg
2 p0ints = like page (sehingga 10 july)
2 p0ints = like gambar(sehingga 10 july)
1 p0ints = ltakkn syarat2 penyertaan dan cara pemarkahan

T0TAL P0INT = 15






Ni gambar yang bagi saya sangat lahhh romantik & sweet..
Ni masa kami gi honeymoon tahun lepas kat Pulau Redang..
Masa ni saya tengah peknen 3 bulan..
Hubby masih sanggup mendokung isterinye yang masih berbadan dua nie..
Dan memegang saya tok bawa saya snorkelling menghayati keindahan dasar laut..
Hubby kata " Dia nak menikmati keindahan tersebut berdua bersama saya, walaupun die tahun saya kurang upaya waktu tu, die sanggup memegang tangan saya dan bawa saya bersama"

Sweet kan?
Bagi saya masa tu memang sangat romantik sebab die tak tingalkan saya,
Die sanggip susah membawa saya tok berkongsi setiap saat dengan saya..

I love you sayang!

TAG
nana
Dorin

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number


no kegemaran saya ialah 5 sebab 5 always be my lucky charm!!!!!!!
Tak caya??
Bulan 5 je saya dah menang 12 keping tix wayang percuma hehehe

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH !
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) .

Tag
Dorin
Deena
Nana